donderdag 19 augustus 2010

Heerlijk toetje

Terwijl gisteravond (woensdag 20 augustus 2010) half Tilburg bij het Muzenconcert van Belle Perez was,  zwoegde ik op het fabriceren van sushi, dat uiteraard weeeeer niet echt lukte. Ik geef het nu ook echt op, probeer het nooit meer. Daar ga ik dus ook geen foto van laten zien, want net als in mijn vorige blogtekst moet ik me dan weer schamen.

Maar na die mislukte sushi maakte ik een ommezwaai naar de puur Hollandse keuken en dat was een veel groter succes! Ik vond achterin een kast een pak griesmeel. Heerlijk! Pannetje melk op, suiker, griesmeel erbij, 3 minuten roerend koken en klaar is de griesmeelpap. En ja, die jam die ik laatst heb gemaakt stond ook nog in de kast! ooooohhhhh, wat heb ik zitten smullen. Uitstapjes naar de Japanse keuken? Nee, dat niet meer, gewoon lekker oerhollands!
Maak jij ook wel es Griesmeelpap?

1 opmerking:

  1. Griesmeelpap.... yek. Dat heeft een hoog spruitjesgehalte, van de oude kaart, vergeten menu. En dat wil ik graag zo houden. Een goede vriend van me daarentegen, is groot liefhebber van griesmeelpap zodat we vorig jaar op ons jaarlijkse uitstapje in een supermarkt met enkele pakken griesmeel naar buiten kwamen. Niet voor het weekend, gelukkig,maar hij kon ze in Oisterwijk niet meer vinden, echte ouderwetse griesmeel. Vandaar.

    BeantwoordenVerwijderen